Op social media vind je mij op Instagram of Facebook!

Ik ben een actieve blogger, blogger, en een fitness-expert, ik ben ook een moeder en een moeder van 2. Ik ben een ondernemer, ontwerper, social media ambassadeur en blogger!

Ik ben al sinds 2008 aan het bloggen, ik was te zien in verschillende online publicaties zoals de blog van The Netherlands Food Journal, ik ben te zien geweest op Nederlandse foodie blogs zoals Foodie Journal, The Netherlands Times, Dutch Foodie News en nog veel meer.

Ik hou van lezen en ik denk dat iedereen iets kan leren van mijn blog, dit is mijn doel, om een blog die stimuleert en inspireert gezond leven te creëren.

Ik ben gepassioneerd over alle dingen eten gerelateerd. Ik ben een fervent lezer, koken en koken over de hele wereld.

Ik hou van eten en ik geniet van het koken van gezonde recepten. Ik kan veel koken, gezond eten en ook plezier hebben! Dus als je graag gezond eten en gezond koken, dan adviseer ik ten zeerste het controleren van mijn blog.

Ik wilde dit altijd al doen omdat ik mijn lichaamsverzorging wilde delen en beschikbaar wilde maken voor iedereen. Toen ik deze blog begon hoopte ik altijd voor andere mensen om het ook te gebruiken. En dat deed ik, het hielp veel vrouwen om hun lichaamsbeeld te veranderen. Ik had het geluk om veel e-mails te ontvangen van lezers die gebruik maakten van de body care berichten en zo velen werden geïnspireerd om hun ervaringen te delen. Ik ben zo blij om te zien dat mensen geïnteresseerd zijn in het wegwerken van lichaamsbeeld kwesties en zo veel meer kijken uit naar de toekomst van de lichaamsverzorging in een gezondere manier. Ik ben echt dankbaar voor deze kans om je lichaam zorg blogger en delen mijn gedachten over lichaamsbeeld, zelfvertrouwen, en zelfliefde.

Ik was altijd geïnteresseerd in lichaamsbeeld toen ik voor het eerst ontdekte het concept.

Ik heb veel ervaring omdat ik aan de andere kant van de toonbank ben geweest en veel lichaamsbehandelingen heb ondergaan. Ik ben begonnen met de traditionele en traditionele Nederlandse. Ik werd zo moe van de chemicaliën en alle pillen.

Ik begon te onderzoeken wat de kruiden zijn, en ze kwamen van over de hele wereld. Ik las alle studies, en ontdekte dat ze werken. Maar ik heb een allergie voor deze, dus heb ik besloten om ze niet te gebruiken. In plaats daarvan heb ik geprobeerd om een alternatief te vinden, dat was de natuurlijke remedies. Dus de eerste stap was een bad. Maar het ging niet werken. Het eerste wat me beter te laten voelen was de koffie. Maar nogmaals de koffie werkte niet voor mij. Dus na vele uren zoeken, besloot ik om een douche te nemen. En na een bad van een beetje kokoswater en zeep, was ik in grote vorm. Dit is de tweede keer dat ik naar het lichaam spa zijn geweest, maar de eerste keer dat ik een goed resultaat had en ik was blij met de behandeling. Mijn eerste ervaring met lichaamswerk is in mijn post hier.

Mijn Ebook, die heet "Stingy Body Care" is gratis te downloaden hier, met een donatie van 5 euro. Als je van mijn blog, klik dan op mijn PayPal "doneren" knop, dus ik kan meer exemplaren kopen om te posten aan u en anderen, ter bevordering van lichaamsverzorging in het algemeen. Als u mijn blog wilt ondersteunen, u ook mijn boek kopen, dat ik zal verkopen voor 99 cent in het Engels, of zelfs voor $ 1,00 in het Nederlands (gratis). Als je van deze blog en wilt u meer weten over wat ik doe en hoe, u zich aanmelden voor mijn nieuwsbrief hier. Als u geïnteresseerd bent in hoe ik de post-workout voeding, zal ik meer over dat post in het volgende nummer van mijn nieuwe boek.

Ik werd onlangs geïnterviewd door "The Healthist". Ik werd gevraagd wat mijn favoriete lichaamsverzorging methode is. Ik kreeg te horen: "Doe het gewoon! Het is alles wat je nodig hebt". Naar mijn mening was dit een van de belangrijkste woorden in mijn boek: Doe het!

Hier is een voorbeeld van mijn post-workout voeding, die ik gebruik na de maaltijd, als ik in de sportschool en in het midden van cardio.